SCI

congres Virtual

Web patrocinada per:
Miltenyi Biotec
Notícies

Actuals

 

2-5 September 2018 Amsterdam RAI Exhibition and Convention Centre. Europaplein (Entrance D). NL 1078 GZ. Amsterdam (Nederlands).

Organitzat per:
EFIS (European Federation of Immunological Society).

Contacte:

Conference Organizer

Més informació: 

https://www.eci2018.org/home/

 

El passat dijous 6 d'Abril ens va deixar la Dra. M. Teresa Gallart i Gallart a l'edat de 75 anys, després d'una vida dedicada a la Immunologia. Especialista en Anàlisis Clíniques va ser una de les impulsores de la Immunologia com a especialitat. Treballant com immunòloga a l'Hospital de Sant Pau, a la Vall d'Hebron, la seva última activitat professional a l'Hospital Clínic de Barcelona d'on es va jubilar fa 5 anys, el seu treball de laboratori en Immunologia Diagnòstica la va portar a implicar-se en els darrers anys en l'estudi de la infecció pel VIH, impulsant el desenvolupament d'una vacuna amb cèl·lules dendrítiques. A Catalunya va ser tresorera fundadora (1981-1984) i presidenta de la SCI (des de 1988 a 1992) i referent per a diverses generacions d’immunòlegs del nostre país.
A l'estat espanyol va ser sòcia fundadora i vocal a la primera junta directiva (1975-1981) de la Sociedad Española de Inmunología (SEI).

La SCI vol fer arribar el seu condol a la família i amics.

Descansi en pau. 

 

La Entidad Nacional de Acreditación (ENAC) ha ampliado su oferta formativa para el sector sanitario con un curso de auditoría sobre requisitos técnicos de laboratorios clínicos conforme a la norma UNE-EN ISO 15189, cuyo objetivo es dotar a los asistentes de los conocimientos y destrezas necesarias para la correcta evaluación de los requisitos técnicos, lo que les permitirá establecer procesos de auditoría interna de carácter técnico que catalizan los procesos de mejora del laboratorio. La primera convocatoria del curso, impartido por el equipo técnico de ENAC, se celebrará en Madrid los próximos días 17 y 18 de abril.

Societat Catalana d'Immunologia | c/ Major de Can Caralleu, 1-7 - 08017 Barcelona | Tel. 93 203 10 50 | Avís Legal