SCI

congres Virtual

Web patrocinada per:
Miltenyi Biotec
Divulgació Científica: Els misteris del sistema immunitari. Com protegeix el nostre cos. Descàrrega Gratuïta o sol·licitud d´exemplar.
Junta SCI - Fundació Dr. Esteve
Publicada el 01-11-2010


La Fundació Dr. Antoni Esteve i la Societat Catalana d’Immunologia editen per primer cop la versió catalana de "Your amazing immune system", una eina que pretén facilitar la divulgació la Immunologia a les escoles.

Ajudar als joves de 10 a 14 anys a entendre millor el funcionament del nostre sistema immunitari. Aquesta era la finalitat del llibre que la Societat Japonesa d’Immunologia va editar el 2008. Després de comprovar el seu valor educatiu, la European Federation of Immunological Societies va decidir finançar la traducció anglesa. Ara, la Fundació Dr. Antoni Esteve i la Societat Catalana d’Immunologia posen a l´abast la versió catalana de "Your amazing immune system", un interessant llibre de divulgació cientifica a les escolesi que es va presentar el passat 18 de novembre de 2010 a El Palauet de Barcelona. Amb un llenguatge divulgatiu ple d’il·lustracions didàctiques, el llibre "Els misteris del sistema immunitari. Com protegeix el nostre cos" aborda en primer lloc els conceptes bàsics de la immunologia i el funcionament del sistema immunitari. La segona part de la publicació aproxima els estudiants a les malalties infeccioses, les autoimmunitàries i les reaccions al·lèrgiques per a concloure amb el paper de la immunoteràpia en el tractament del càncer. L’edició japonesa la va editar Shinobu Yamashita, del departament d’edició de Yodosha, i les il·lustracions que acompanyen el text, que es mantenen exactament igual en aquesta versió catalana, són a càrrec de Tomoko Ishikawa. L’encarregat de supervisar l’edició en català ha estat Manel Juan, president de la Societat Catalana d’Immunologia. Pot consultar en PDF el contingut íntegre o per capítols del llibre Els misteris del sistema immunitari clicant els enllaços corresponents. Si ho desitja, també pot sol·licitar un exemplar del llibre des de la pàgina enllaçada de la Fundació Antoni Esteve (http://www.esteve.org)

Societat Catalana d'Immunologia | c/ Major de Can Caralleu, 1-7 - 08017 Barcelona | Tel. 93 203 10 50 | Avís Legal