SCI

congres Virtual

Web patrocinada per:
Miltenyi Biotec
Cafè Científic: La doble cara del sistema immunitari
Science Meets Society
Publicada el 13-04-2011

"Science meets Society" organitza el quart cafè científic amb el títol: La doble cara del sistema Immunitari: quan ens protegeix i quan ens ataca? Un àmbit per debatre, reflexionar i aprendre de la mà dels experts. L'encontre serà dijous 14 d'abril a les 19h. al Bar Restaurant Carmelitas (Carrer Doctor Dou, 1 - 08001 Barcelona).

"Science meets Society" és un col·lectiu del PRBB que comparteix la seva inquietud per acostar la ciència a la societat. Amb el títol: La doble cara del sistema Immunitari: quan ens protegeix i quan ens ataca? organitzen el quart cafè científic, amb l'objectiu de generar un àmbit per debatre, reflexionar i aprendre de la mà dels experts. En aquest cas el Dr. Miguel López Botet, el Dr. Daniel Benítez i el Dr. Manel Juan seran els encarregats d'aclarir dubtes, curiositats.

La Societat Catalana d'Immunologia i la Fundació Antoni Esteve recolzaran la iniciativa amb la distribució d'exemplars del llibre de divulgació Els Misteris del Sistema Immunitari.


Els cafès científics tenen força èxit i el tipus de públic que hi assisteix és motl variat (des de joves estudiants fins a persones jubilades). L'encontre serà dijous 14 d'abril a les 19h. al Bar Restaurant Carmelitas (Carrer Doctor Dou, 1 - 08001 Barcelona). La durada d'aquesta activitat és una hora i mitja o com a molt dues hores.

Per més informació:

Societat Catalana d'Immunologia | c/ Major de Can Caralleu, 1-7 - 08017 Barcelona | Tel. 93 203 10 50 | Avís Legal