SCI

congres Virtual

Web patrocinada per:
Miltenyi Biotec
Cafè Científic: "Què és l'Autoimmunitat?"
Junta SCI
Publicada el 27-11-2011

El dijous 1 de Desembre a les 19'00 a la Sala Jujol de CX la Pedrera,  la Societat Catalana d'Immunologia inaugura un cicle de Cafès Científics que es realitzaran el 2011 i 2012 gràcies al suport de la Fundació Dr. Antoni Esteve, BIOcomuniCA'T i la Secretaria d’Universitats i Recerca (Generalitat de Catalunya).

Els assistents al primer Cafè Científic podran debatre amb experts sobre qüestions com: "Què és l'Autoimmunitat?", Què fa que el meu sistema immunitari reaccioni contra el meu propi cos? Estan augmentant les malalties autoimmunitàries? Hi ha factors externs que influeixin en el desenvolupament de les malalties autoimmunitàries?

 L'ajut  ACDC rebut de l'AGAUR ens porta a desenvolupar un cicle de "4 cafès científics" al voltant de l'Autoimmunitat, les Vacunes, les Al·lèrgies i el Trasplantament. Aquest projecte neix de la col.laboració entre la SCI, i BIOcomuniCA'T, una associació de joves investigadors sensibiltzats amb la importància de la divulgació científica.

En els cafès científics d'aquest cicle, tres experts i el públic assistent debatran sobre els temes proposats. El primer d'aquests actes serà aquest mateix dijous 1 de Desembre a les 19 h a la Pedrera,  al voltant del tema "Què és l'Autoimmunitat", on contarem amb la paticipació de

  • Dr. Pujol Borrell (Catedràtic d'Immunologia a la UAB i Cap del Servei d'Immunologia de l'Hospital Vall d'Hebró)
  • Dra. Jaraquemada (Catedràtica d'Immunologia de la UAB)
  • Sra. Pilar Lucas (Presidenta de l'Associació Catalana de Lupus)

Els cafès científics estan oberts a tothom i estan dirigits a la gent que ha sentit parlar de la Immunologia com a ciència i vol rebre un primer contacte diferent que el motivi a continuar contactant.

Desde la SCI volem agrair el recolzament rebut de la Fundació Dr. Antoni Esteve, que ens ha permès de tirar el projecte endavant,complementant l'ajut, per a que no tingui cost afegit per la SCI.

Societat Catalana d'Immunologia | c/ Major de Can Caralleu, 1-7 - 08017 Barcelona | Tel. 93 203 10 50 | Avís Legal