SCI

congres Virtual

Web patrocinada per:
Miltenyi Biotec
Diumenge 28 d'Abril: anem tots a la festa del Dia de la Immunologia
Activitats sobre Immunologia
Publicada el 19-04-2013

Us volem convidar a participar el diumenge 28 d'Abril a la festa del Dia de la Immunologia que tindra lloc al Passeig Gaudi de la Sagrada Familia. Tots i totes esteu convidats a venir amb amics i familiars de totes les edats. Com veureu en el programa, hi haura diverses activitats relacionades amb la Immunologia de 10-14h, una petita cursa d'una milla a les 12h i la xocolatada cientifica a les 17h.

 

Necessitem voluntaris i voluntàries que vulguin passar una estona divertida en els estants d'Immunologia, uns més divulgatius i d'altres de caire més didàctic i divertit. Si us podeu posar en contacte amb nosaltres (email: irene.puga@gmail.com), indicant les hores que teniu disponibles des de les 9h fins les 16 h, podrem fer uns bons equips de voluntaris.

També us animem a que correu la milla per la immunologia, els primers 200 participants s'enduran una samarreta exclusiva. I res millor per acabar el dia que una bona immuno- xocolatada!

Si us plau us demanem que feu la màxima difusió d'aquesta informació per tal d'aconseguir la major ajuda i participació possible.

Moltes gràcies a tots i fins aviat!

La Junta

Societat Catalana d'Immunologia | c/ Major de Can Caralleu, 1-7 - 08017 Barcelona | Tel. 93 203 10 50 | Avís Legal