Detall notícia


Presentem els nous residents d’Immunologia als hospitals de Catalunya.

04/06/2024

La Societat Catalana d’Immunologia (SCI) dona la benvinguda als nous residents que han optat per l’especialitat d’Immunologia en la recent assignació de places per a la formació sanitària especialitzada de Farmacèutics (FIR), Biòlegs (BIR) i Metges (MIR) als diversos hospitals de Catalunya.

Els nous FIR es formaran a l’Hospital Universitari de Bellvitge (Laura Arias) i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (Màxim Rykov).

Per la seva banda, els nous BIR realitzaran la seva formació a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (María Auxiliadora Fernández), l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (Melisa Toro) i a l’Hospital Clínic de Barcelona (Eduardo Gonzálvez).

Finalment, l’únic MIR que optava a plaça aquest any als hospitals catalans, realitzarà la seva formació a l’Hospital Clínic de Barcelona (Ángel García).

Totes les places ofertes han estat cobertes, incloses les dues de l’Hospital Clínic de Barcelona, cosa que ens satisfà enormement, ja que garanteix la continuïtat i el creixement de la nostra especialitat dins del sistema sanitari. Per tot això felicitem els centres formatius d’acollida i desitgem tot l’èxit als nous residents en l’etapa professional que comencen.