Detall notícia


La Facultat de Biociències de la UAB i el VHIO presenten el “Master in Health and Science Management”.

15/06/2022

La Facultat de Biociències de la UAB, juntament amb el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), ofereix un nou màster propi en gestió de la ciència, Master in Health and Science Management, íntegrament en llengua anglesa, semipresencial, que iniciarà la seva primera edició el proper curs 2022/2023.

El Màster té per objectiu donar una visió integral i transversal i dels processos de gestió de la recerca científica, proporcionant coneixements que permetin desenvolupar habilitats estratègiques on destaquin les qualitats gestores en institucions de recerca de l’àmbit biosanitari. El Màster dona així resposta a la necessitat d’un perfil professional cada vegada més demandat en el nostre sistema de recerca.

La coordinació del Màster anirà a càrrec de la Dra. Mercè Martí, professora del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la UAB, i del Dr. Alejandro Piris, Scientific Research Manager del VHIO. 

S'adjunta PDF amb tota la informació.

El proper 28 de juny a les 19h, tindrà lloc una sessió informativa del Màster. El registre a la sessió es pot fer a través del següent LINK:

https://teams.microsoft.com/registration/u_CqfQ9PbEqf7bJEMsVlMA,hkHBmdDh30KZwGgKBmWvMA,BFr_3BXvGkqkudJiOr_14A,3IomiTPHakuvlLIY_XkwGA,Z5m1kMLKWE6PnboljkY89g,l_e92ZElj0Gd69c4ChB3JQ?mode=read&tenantId=7daaf0bb-4f0f-4a6c-9fed-b24432c56530