Detall notícia


Primer premi SCI a la millor publicació científica d’un investigador jove.

11/04/2023

Objectiu del premi: El premi pretén reconèixer la tasca dels investigadors joves en el camp de la Immunologia. Es premiarà el millor article científic publicat en una revista indexada.

Requisits dels candidats:

-Els candidats han de tenir una edat inferior als 35 anys.

-El candidat ha d’ocupar una de les posicions principals en l’article (primer/últim o autor de correspondència).

-Cal estar desenvolupant la recerca en un centre de Catalunya.

-No és necessari ser soci de la SCI.

-Els articles han de ser treballs originals (no es poden presentar revisions). S’admeten “letters” i casos clínics amb contingut experimental.

-La temàtica de l’article proposat per al premi ha de tenir a veure amb la Immunologia, en qualsevol de les seves vessants.

-En aquesta convocatòria (2023) es poden presentar articles publicats durant els anys 2020-2022 (ambdós inclosos). Per aquest requisit es tindrà en compte la data de publicació definitiva de l’article (la data que surt en la versió final).

Jurat: El jurat que avaluarà i determinarà l’article guanyador serà el comitè científic de la SCI.

Premi: El premi consistirà en un diploma acreditatiu i un premi en metàl·lic de 200€.

Calendari:

-Termini de presentació de sol·licituds: Fins el dimecres 19 d’abril de 2023.

-Data d’entrega del premi: El premi s’entregarà el dia 27 d’abril durant l’acte del Dia de la Immunologia. El guanyador haurà de presentar breument (5 minuts) el contingut de l’article.

Enviament de les propostes: Els candidats han d’enviar una còpia de l’article en PDF i una petita explicació de la rellevància del treball (2-3 línies).

Els candidats poden enviar les seves propostes al correu secretarisci@gmail.com (posar a l’assumpte: Premi publicació científica jove).

S’adjunta document amb tots els detalls de la convocatòria.