Detall notícia


Èxit de l’acte de celebració del Dia Internacional de la Immunologia.

28/04/2023

El passat dijous 27 d’abril la Societat Catalana d’Immunologia va celebrar el Dia Internacional de la Immunologia amb un acte a la Reial Acadèmica de Medicina de Catalunya.

En l’acte es va fer un homenatge a la Dra. Teresa Español, es va entregar el primer premi a la millor publicació científica d’un investigador jove i es va fer un col·loqui on el tema central va ser “la immunologia a la societat”.

L’acte va comptar amb la presència de diverses associacions de pacients de patologies immunomediades, que van participar activament al col·loqui.

Llistat d’associacions assistents a l’acte: Associació Catalana de Dèficits Immunitaris Primaris (ACADIP), Associació Catalana de Lupus Eritematòs Generalitzat (ACLEG), Asociación Española de Esclerodermia (AEE), Associació Catalana de Pacients amb Malaltia Respiratoria Avançada i Trasplantament Pulmonar (AIRE), Asociación Nacional de Enfermos de Sarcoidosis (ANES), Associació Catalana de Pacients Hepátics (ASSCAT), Associació de malalts i trasplantats hepàtics de Catalunya (ATHC), Asociación de pacientes de uveítis (AUVEA), Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple (Fundació GAEM), Lliga Reumatologica Catalana.